Blogs

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Lees dan onze blogs over tribologie, trainingen en dataverwerking en GoInCtrl.

Re-data Solutions

Re-data Solutions wil als kennis- en opleidingsinstituut een bijdrage leveren aan bedrijven die steeds betrouwbaarder, veiliger, efficiënter en duurzamer willen worden.

Lees meer

Tribologie

Tribologie is een vakgebied dat specifiek onderzoek doet naar wrijving en slijtage die kunnen ontstaan op contactvlakken van materialen. Tribologie houdt zich dus bezig met wrijving, slijtage en smering. Smering is dus één van de onderdelen van tribologie, maar wat wordt hier precies mee bedoeld?

Lees meer

Trainingen

Re-data Solutions ontwikkelt continu nieuwe trainingen. Laat je informeren en inspireren en lees welke trainingen wij aanbieden voor klanten.

Lees meer


Award De Gouden Oliedruppel

De gouden oliedruppel is een landelijke prijs die Re-data Solutions uitreikt. Deze prijs wordt aan een initiatief, bedrijf, groep of persoon toegekend die zich buitengewoon heeft ingezet voor het vakgebied tribologie. Een multidisciplinaire wetenschap die de Nederlandse samenleving economisch duurzamer, veiliger en slagvaardiger maakt.

Lees meer

Covid-19

Nieuwsberichten rondom het nieuwe coronavirus.

Lees meer