Blogs

 • Onderhoudsstrategieën en machinesmering

  Onderhoudsstrategieën en machinesmering

  Geplaatst op 17 september 2020
  Het woord onderhoudsstrategie verklapt de betekenis van het woord eigenlijk al, het is de keuze die wordt gemaakt over hoe een installatie of machinepark wordt onderhouden. Er zijn verschillende soorten onderhoudsstrategieën, namelijk: reactief onderhoud, preventief onderhoud, proactief onderhoud en voorspellen onderhoud. Maar wat houden deze onderhoudsstrategieën in?
 • Re-Data Solutions Samenwerking Training Onderhoud

  Samenwerking tussen Re-Data Solutions en AMRRI

  Geplaatst op 26 juni 2020
  Re-data Solutions is een AMRRI trainingspartner. AMRRI staat voor Advanced Machine Reliability Resources Inc. en is een Amerikaans bedrijf dat in 2006 is opgericht om fabrikanten te helpen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van machineprestaties en productiviteit. Door middel van verschillende trainingen helpt AMRRI wereldwijd bedrijven om de betrouwbaarheid, productiviteit en winstgevendheid te verbeteren. Re-data Solutions verzorgt deze AMRRI trainingen in de Benelux.
 • E-learning Re-data Solutions

  E-learning Re-data Solutions

  Geplaatst op 28 mei 2020
  Een online leer- en werkomgeving wordt steeds belangrijker, vooral in de tijden waar de wereld zich momenteel in bevindt. Re-data Solutions biedt voor onder andere Maintenance Engineers een e-learning aan. In de e-learning komen verschillende modules aan bod waarin het vakgebied tribologie centraal staat.
 • Nieuwe procesparameter

  Nieuwe procesparameter

  Geplaatst op 12 december 2019
  Indien u mag investeren in een verbeteringsproject waar zou uw voorkeur naar uitgaan?

  1. 10% investeren om bestaande procesparameters verder te verfijnen.
  2. 2% investeren in training van een nieuwe procesparameter.
 • re-data combinatietraining

  Combinatietraining MLT1 & MLA1

  Geplaatst op 25 oktober 2019
  Re-data Solutions organiseert in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf AMRRI de combinatietraining MLT1 & MLA1.
 • Tribologie

  Tribologie

  Peter Jost presenteerde het Jost report waarin hij het begrip “Tribology” presenteerde. De naam “Tribology” is afgeleid van het griekse werkwoord “treibo”, wat wrijven betekent. In Nederland spreken we over “Tribologie”. Maar wat is tribologie en wat is het belang hier van?