Re-data e-learning


Re-data Solutions biedt voor o.a. Maintenance Engineers een e-learning aan met verschillende modules waarin het vakgebied tribologie centraal staat. In de e-learning worden de modules in kleine leseenheden aangeboden waardoor u de stof in korte tijd naar eigen behoefte kan opnemen. Voordeel is dat de e-learning tijd- en plaatsonafhankelijk is waardoor u in eigen tempo en naar behoefte kan leren. De e-learning bevat theorie afgewisseld met vragen. Na het doorlopen en succesvol afronden van de e-learning, ontvangt u een certificaat van Re-data Solutions.


Wat zijn de leerroutes van Re-data Solutions?

Er zijn drie leerroutes die u kunt volgen, namelijk:


Wat houdt de e-learning tribologie in?

In de e-learning tribologie staat de basiskennis van tribologie centraal.

In deze e-learning leert u alles over het vakgebied tribologie. U rond de e-learning af door het maken van een examen verzorgt door Re-data Solutions. Indien het examen met succes wordt behaald, ontvangt u een certificaat. De e-learning is tevens een voorbereiding op de AMRRI training.


Wat houdt de e-learning AMMRI in?

De e-learning AMRRI bevat verschillende modules die aansluiten op de klassikale bijeenkomsten van de AMRRI trainingen.

De AMRRI trainingen bestaan uit klassikale bijeenkomsten en aanvullend een e-learning. Op deze manier kunt u de stof van de AMMRI training in uw eigen tempo doornemen en oefenen. De volgende AMRRI trainingen worden aangeboden in de e-learning:

  • Machine-analist toegepaste smeermiddelen - niveau 1 (MLA1)
  • Machine-analist toegepaste smeermiddelen - niveau 2 (MLA2)
  • Technici van smeertechnisch onderhoud training - niveau 1 (MLT1)
  • Technici van smeertechnisch onderhoud training - niveau 2 (MLT2)
  • Combinatietraining MLA1 & MLT1
  • Analist van smeermiddelen in laboratorium - niveau 1 (LLA1)
  • Analist van smeermiddelen in laboratorium - niveau 1 (LLA2)
  • Machine Engineering (MLE)

U wordt in de gelegenheid gesteld om na het afronden van de AMRRI training aansluitend een examen te maken. De examinering wordt gedaan door ICML - "International Council for Machinery Lubrication", een onafhankelijk instituut. Geslaagde kandidaten worden door ICML gecertificeerd en ontvangen een certificaat wat wereldwijd wordt erkent. ICML heeft bij het ontwikkelen van zijn examenprogramma’s rekening gehouden met de richtlijnen van de Amerikaanse National Commission for Certifying Agencies (NCCA) en voldoet aan de ISO 18436-4 en 18436-5 normen.