Blogs

 • sdfghj

  sdfghj

  Geplaatst op 30 november 2021
  tycfytgjfyfgyujhfy
 • Wat is de strategische aanpak van Re-data Solutions?

  Wat is de strategische aanpak van Re-data Solutions?

  Geplaatst op 26 maart 2020
  Re-data Solutions maakt zich sterk voor het onder controle brengen van machineparken in de industrie. Wij leveren een bijdrage aan bedrijven die steeds betrouwbaarder, veiliger, efficiënter en duurzamer willen worden. Hierin speelt tribologie een essentiële rol. Om bedrijven en met name Maintenance Engineers te ondersteunen en te begeleiden naar een in controleerbare situatie, hanteren wij een strategische aanpak
 • Kernwaarden Re-data Solutions

  Kernwaarden Re-data Solutions

  Geplaatst op 19 maart 2020
  Re-data Solutions heeft naast een missie en visie natuurlijk ook kernwaarden. Om duidelijk te maken waar Re-data Solutions voor staat, wat wij willen en waar wij in geloven hebben wij kernwaarden geformuleerd. De kernwaarden maken een deel uit van de identiteit van ons bedrijf en dragen sterk bij aan onze missie en visie.
 • Wat is de visie en ambitie van Re-data Solutions?

  Wat is de visie en ambitie van Re-data Solutions?

  Geplaatst op 12 maart 2020
  Re-data Solutions wil bedrijven vooruit helpen als onpartijdige, onafhankelijke en innovatieve partner. Hierbij staat tribologie als gedachtegang centraal. Het uitgangspunt is om grip te krijgen op de onderhoudsprocessen van machineparken en deze te optimaliseren. Hierin staat de visie, hetgeen dat Re-data Solutions wil bereiken, centraal. Maar hoe luidt deze visie en wat is tribologie ook alweer?
 • Wat is de missie van Re-data Solutions?

  Wat is de missie van Re-data Solutions?

  Geplaatst op 5 maart 2020
  Re-data Solutions zorgt als kennis- en opleidingsinstituut voor een grotere operationele betrouwbaarheid, efficiëntie en productiviteit van machineparken, maar ook voor het efficiënt omgaan met materialen, energie en veiligheid door het toepassen van tribologische principes. Welke missie staat daarin centraal en wat kan Re-data Solutions als organisatie voor u doen?