Re-data pakketten


Bij Re-data Solutions kunt u kiezen voor drie verschillende pakketten voor het uniformeren van de data van een machinepark. Elk Re-data pakket bestaat uit een x aantal uur dat wij jaarlijks zullen investeren om de data te standaardiseren en betrouwbaar te maken. 

Als u data bij ons aanlevert zullen wij deze uniformeren. Het doel is om standaardisatie aan te brengen in de data zodat deze betrouwbaar wordt. Deze informatie kan het onderhoudspersoneel helpen om tot een meer gedetailleerde en geoptimaliseerde onderhoudsplanning te komen.

Wij voeren voor u de volgende werkzaamheden uit:

  • Het structureren van de aanwezige data.
  • Het doorvoeren van eenduidige naamgeving van machines en componenten (Nomenclatuur van assets).
  • Het corrigeren van spellingsfouten.
  • Het aanvullen van ontbrekende data.

U kiest er voor hoe u de geuniformeerde data graag aangeleverd wilt krijgen. U kunt de geuniformeerde data in Excel ontvangen. Het voordeel is dat u dit Excel in uw eigen systeem weer kunt importeren. Het is ook mogelijk om de geuniformeerde data in de applicatie GoInCtrl te plaatsen. Wij vullen de applicatie GoInCtrl met de geuniformeerde data voor u. Vervolgens kan de applicatie GoInCtrl gebruikt worden voor het plannen en organiseren van onderhoudswerkzaamheden. Tevens is het mogelijk om na de onderhoudswerkzaamheden de data in GoInCtrl te analyseren en te vergelijken. U maakt op effectieve en efficiënte wijze gebruik van betrouwbare data en kan hier de onderhoudswerkzaamheden op aanpassen.


Wilt u graag advies welk pakket u het beste kunt afsluiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Re-data pakket A

Re-data pakket A is een jaarabonnement van 250 uur.

Meer informatie

Re-data pakket B

Re-data pakket B is een jaarabonnement van 500 uur.

Meer informatie

Re-data pakket C

Re-data pakket C is een jaarabonnement van 1000 uur.

Meer informatie