• Home
  • Re-data Solutions


Re-Data Solutions

Wat kan Re-data Solutions voor uw organisatie betekenen?

Re-data Solutions zorgt als kennis- en opleidingsinstituut voor een grotere operationele betrouwbaarheid, efficiëntie en productiviteit van machineparken, maar ook voor het efficiënt omgaan met materialen, energie en veiligheid door het toepassen van tribologische principes.


Re-data Solutions wil bedrijven vooruit helpen als onpartijdige, onafhankelijke en innovatieve partner. Hierbij staat tribologie als gedachtegang centraal. Het uitgangspunt is om grip te krijgen op de onderhoudsprocessen van machineparken en deze te optimaliseren. 


Wat we voor u kunnen doen:

  • Doorgeven van kennis en vaardigheden, gerelateerd aan het vakgebied tribologie.
  • Verminderen van energieverbruik door lagere wrijving en slijtage.
  • Verminderen op onnodig onderhoud en vervangingskosten.
  • Verlengen levensduur en verhogen betrouwbaarheid assets.
  • Verhogen bezettingsgraad en efficiëntie assets.
  • Verminderen van onderzoekskosten naar oorzaak storingen.
  • Verminderen van extra mankrachten (door minder correctief onderhoud).
  • Verminderen van afvalstromen.
  • Verhogen van veiligheid op de werkvloer.


Wat zijn de kernactiviteiten van Re-data Solutions?

Inrichten afdeling tribologie middels canvas

Een afdeling tribologie is onmisbaar en essentieel voor uw machinepark. Zij zorgen er voor dat alles gesmeerd loopt binnen uw organisatie. Het is dan ook belangrijk om deze afdeling goed en efficient in te richten. Re-data Solutions adviseert en begeleidt u bij het efficiënt inrichten van een afdeling tribologie.

Lees meer

Uitvoeren SWOT-analyse

Re-data Solutions zet zich in om de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen van uw afdeling tribologie in kaart te brengen. Verschillende facetten van de afdeling tribologie worden geanalyseerd. Aan de hand van een enquête worden de resultaten van de SWOT-analyse weergegeven in een spinnenwebdiagram.

Lees meer

Trainingen

Re-data Solutions biedt verschillende AMRRI trainingen aan. De trainingen bieden nieuwe inzichten in alle aspecten van tribologie die bepalend zijn voor de levensduur, de prestatie en de betrouwbaarheid van machines en hun onderdelen. Daarnaast verzorgt Re-data Solutions een training voor de applicatie GoInCtrl.

Lees meer

E-learning

Naast de trainingen biedt Re-data Solutions ook e-learning aan waarin tribologie centraal staat. In kleine modules wordt theorie aangeboden die de kennis en vaardigheden van uw personeel optimaliseert. Door de e-learning heeft u de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te leren.

Lees meer

Applicatie GoInCtrl

Re-data Solutions faciliteert de onderhoudsapplicatie GoInCtrl en biedt ondersteuning aan agenten die de applicatie vertegenwoordigen. GoInCtrl genereert onderhoudsinstructies die de afdeling tribologie kan inzetten.

Lees meer

Data uniformeren

Re-data Solutions uniformeert data van machineparken zodat deze volledige en betrouwbare zijn. Deze data kan op een effectieve en efficiënte wijze ingezet wordt bij het inplannen en organiseren van het onderhoud aan machineparken.

Lees meer


Wat is de missie en visie van Re-data Solutions?

Het onder controle brengen van machineparken in de industrie. De kracht van tribologie speelt hierin de hoofdrol!


Re-data Solutions wil een bijdrage leveren aan bedrijven die steeds betrouwbaarder, veiliger, efficiënter en duurzamer willen worden. Het uiteindelijke doel is om een bijdrage te leveren aan maatschappelijke economische groei.Opleidings- en kennisinstituut

Re-data Solutions is een opleidings- en kennisinstituut voor tribologie. Re-data Solutions biedt e-learning en AMRRI trainingen aan. Vanuit verschillende meeting points worden de trainingen verzorgt.

Lees meer

Partners

Benieuwd naar wie onze agenten en strategische partners zijn?

Lees meer

Vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct naar een vacature die je aanspreekt.

Lees meer