Applicatie GoInCtrl


Bent u met uw bedrijf OutCtrl (uit controle) en ziet u uw bedrijf ook graag groeien naar een InCtrl (in controle) situatie? Dan is de tijd is rijp voor GoInCtrl.


GoInCtrl is een aanvullende applicatie voor de inspectie, uitvoering en registratie van het verzorgend onderhoud van uw machinepark.  GoInCtrl combineert verschillende tribologische aspecten in één online applicatie. Van trillings- / ultrasoonmetingen tot olieanalyses en van Schoonhouden, Inspecteren, Smeren tot Aandraaien (SISA). Dit betekent totale controle over uw onderhoudsproces met maar één online applicatie.


Re-data Solutions faciliteert de onderhoudsapplicatie GoInCtrl en biedt ondersteuning aan agenten die de applicatie vertegenwoordigen. Voor meer informatie bekijk de website van GoInCtrl.


Data uniformeren

In de applicatie GoInCtrl is het belangrijk dat de data van het machinepark volledig en betrouwbaar is. Om data van een machinepark op de juiste manier te interpreteren en in te zetten als informatie is het namelijk belangrijk dat duidelijk is wat de context, betekenis en samenhang van de data is. Op dat moment kunt u de data inzetten als informatie. Het gaat om noodzakelijke informatie bij het inplannen en uitvoeren van verzorgend onderhoud aan uw machinepark. 

Branches

De applicatie GoInCtrl is geschikt voor verschillende branches. Iedere branche in de industrie is uniek. Producten en productieprocessen zijn anders en machines en toepassingen ook. Om een optimaal resultaat te behalen, zorgt Re-data Solutions dat de data en de werkzaamheden aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Onze service wordt dan ook volledig afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie.