Opleidings- en kennisinstituut


Wat is de specilisatie van opleidings- en kennisinstituut Re-data Solutions?

Het opleidingsinstituut Re-data Solutions is de specialistische opleider en het kennisinstituut op het gebied van tribologie. Re-data Solutions zorgt er voor dat Maintenance Engineers kunnen excelleren in hun vak.


Tribologie is een vakgebied dat specifiek onderzoek doet naar wrijving en slijtage bij machines. Tribologie richt zich op betrouwbaarheid. In dit geval zijn de belangrijkste rollen van tribologie niet alleen om wrijving in een machine te verminderen, maar ook om de levensduur van de machine te verlengen. Het toepassen van tribologische principes leidt tot grotere operationele betrouwbaarheid, efficiëntie en productiviteit, maar ook tot behoud van materialen, energie en veiligheid.

Wat biedt het opleidings- en kennisinstituut Re-data Solutions aan?

AMRRI Trainingen

Re-data Solutions is een AMRRI trainingspartner en biedt verschillende AMRRI trainingen aan. De AMRRI trainingen bieden nieuwe inzichten in alle aspecten van tribologie die bepalend zijn voor de levensduur, de prestatie en de betrouwbaarheid van machines en hun onderdelen. 

Re-data e-learning

Re-data Solutions biedt e-learning aan waarin tribologie en de AMRRI trainingen centraal staat. In kleine modules wordt theorie afwisselend met vragen wordt aangeboden. Door de e-learning is het mogelijk om tijd- en plaatsonafhankelijk te leren. 

Bibliotheek

Naast het aanbieden van AMRRI trainingen en de e-learning, heeft het kennisinstituut in Borne ook een bibliotheek. In onze bibliotheek vindt u een verzameling boeken en documenten over tribologie. U bent welkom om boeken en / of documenten te lenen en te lezen, informatie te zoeken of hier te werken.