Blogs

 • "Reukverlies kan de eerste aanwijzing zijn dat je de coronavirus te pakken hebt"

  "Reukverlies kan de eerste aanwijzing zijn dat je de coronavirus te pakken hebt"

  Geplaatst op 16 april 2020
  Uit een onderzoek van Dr Achma Sedachat van de Cincinetti University, blijkt dat ons lichaam over een uitstekende sensor beschikt namelijk onze neus. Een multi-sensor die vroegtijdig signalen afgeeft om processen in ons lichaam te beschermen. Een sensor welk in staat is om de kwaliteit en kwantiteit van onze ademlucht bijstuurt. Een sensor met een gebruikershandleiding, welk menigeen niet gelezen heeft. Een sensor waarvan menigeen de alarmsignalen negeert totdat deze verstopt raakt.
 • Dank aan de KIVI

  Dank aan de KIVI

  Geplaatst op 10 april 2020
  Sinds de uitbraak van het Coronavirus in Nederland ontstaan er geweldige initiatieven in de samenleving om gezamelijk de strijd aan te gaan tegen de Corona. Dit is hartverwarmend! Sinds vier weken is een groep van 500 Ingenieurs, de corona expertgroep, bezig met het coordineren, het technisch advies geven, het inzetten van ingenieurs, middelen en technische bedrijven. Voor hen grote respect en dank!
 • Extra maatregel: Wees bewust van de juiste ademhalingstechniek, ook bij gebruik van mondkapjes en beademingsmasker

  Extra maatregel: Wees bewust van de juiste ademhalingstechniek, ook bij gebruik van mondkapjes en beademingsmasker

  Geplaatst op 9 april 2020
  Hoewel dit niet ons vakgebied is willen wij u graag op het volgende attenderen. Het toepassen van de juiste ademhalingstechniek voorkomt / vertraagt dat het coronavirus bij de longen kan komen. De juiste ademhalingstechniek is het in- en uitademen via uw neus. Deze extra maatregel is direct realiseerbaar en levert een bijdrage aan ‘Flatten the curve’ waarbij het streven is om het aantal besmettingen te verspreiden over een langere periode.