Wat is de visie en ambitie van Re-data Solutions?
Geplaatst op 12 maart 2020

Wat is de visie en ambitie van Re-data Solutions?

Re-data Solutions wil bedrijven vooruit helpen als onpartijdige, onafhankelijke en innovatieve partner. Hierbij staat tribologie als gedachtegang centraal. Het uitgangspunt is om grip te krijgen op de onderhoudsprocessen van machineparken en deze te optimaliseren. Hierin staat de visie, hetgeen dat Re-data Solutions wil bereiken, centraal.
 

Visie Re-data Solutions

Re-data Solutions streeft ernaar dat in de toekomst de kracht van tribologie door Maintenance Engineers wordt erkent en door hen wordt gedragen binnen hun organisaties. Tribologie is de kern van de werkzaamheden van elke Maintenance Engineer.

Het uiteindelijke doel is om onnodige kosten te verminderen en zo een bijdrage te leveren aan maatschappelijke economische groei voor een duurzamere samenleving.
 

Waarom is de Maintenance Engineer zo belangrijk voor uw organisatie?

Maintenance Engineering, wordt steeds belangrijker als gevolg van de stijgende hoeveelheden apparatuur, machines, systemen en infrastructuur. Het werkveld wordt steeds meer hightech, wat ook terug is te zien in het onderhoud en beheer. Installaties worden steeds complexer, de productiviteit moet omhoog en de betrouwbaarheid moet worden vergroot. Kortom, onderhoud wordt belangrijker en daarom is een Maintenance Engineer zo belangrijk voor uw organisatie. 

Specifieke taken van een Maintenance Engineer zijn: preventief en correctief onderhoud, bewaken van bedrijfsprocessen, storingen verhelpen, het registreren en controleren van uitgevoerde werkzaamheden, bijhouden van technische voorraden en bijdragen aan verbeteringsprocessen. Bij het organiseren en uitvoeren van deze taken is tribologie essentieel voor de Maintenance Engineer. Met tribologie zal de Maintenance Engineer in staat zijn om de operationele betrouwbaarheid van installaties te verhogen en onnodige kosten te verminderen.

De ambitie van Re-data Solutions is dan ook om (toekomstige) Maintenance Engineers te stimuleren en hun kennis te laten maken met de kracht van tribologie.
 

Wilt u meer lezen en weten over Re-data Solutions? Klikt u dan hier