E-learning Re-data Solutions
Geplaatst op 28 mei 2020


Blog 1: E-learning Re-data Solutions


Een online leer- en werkomgeving wordt steeds belangrijker, vooral in de tijden waar de wereld zich momenteel in bevindt. Re-data Solutions biedt voor onder andere Maintenance Engineers een e-learning aan. In de e-learning komen verschillende modules aan bod waarin het vakgebied tribologie centraal staat. De modules worden in kleine eenheden aangeboden waardoor u de stof in korte tijd naar eigen behoefte kunt opnemen.


De e-learning bevat modules met elk een set vragen. Na het succesvol doorlopen en afronden ontvangt u een certificaat van Re-data Solutions. Het voordeel van e-learning is dat het tijd- en plaatsonafhankelijk is en u in uw eigen tempo en naar uw eigen behoefte kan leren.

 

Wat zijn de leerroutes van Re-data Solutions?

Re-data Solutions biedt drie verschillende leerroutes aan, namelijk:

  • Re-data Solutions Leerroute 1 E-learning tribologie;
  • Re-data Solutions Leerroute 2 E-learning tribologie en AMRRI training;
  • Re-data Solutions Leerroute 3 AMRRI training.

 

U kunt zelf kiezen welke leerroute u het meest geschikt acht. Maar wat houden de e-learning tribologie en de e-learning AMRRI precies in?

 

E-learning tribologie

In de e-learning tribologie staat de basiskennis van tribologie centraal. In deze e-learning leert u alles over het vakgebied tribologie. U rond de e-learning af door het maken van een examen die wordt verzorgt door Re-data Solutions. Indien het examen met succes wordt behaald, ontvangt u een certificaat. De e-learning tribologie is tevens een voorbereiding op de AMRRI training. Om die reden wordt er een leerroute aangeboden die beide trainingsprogramma’s bevat.

 

E-learning AMRRI

De e-learning AMRRI bevat verschillende modules die aansluiten op de online bijeenkomsten van de AMRRI trainingen. Door aanvullende e-learning kunt u de stof van de AMMRI training in uw eigen tempo doornemen en oefenen. Re-data Solutions biedt acht verschillende e-learning AMRRI trainingen aan.

 

Na het afronden van de AMRRI training wordt u in de gelegenheid gesteld om aansluitend een examen te maken. De examinering wordt gedaan door ICML (International Council for Machinery Lubrication), een onafhankelijk instituut. Geslaagde kandidaten worden door ICML gecertificeerd en ontvangen een certificaat dat wereldwijd wordt erkent.