1x Maintenance Engineers
1x Monteurs
1x Operators
1x Reliability Engineers


AMRRI - Combinatietraining MLT1 & MLA1 (online en op locatie)


Re-data Solutions biedt in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf AMRRI de combinatietraining MLT1 & MLA1 aan. Deze training kunt u online volgen door middel van webinars of bij u op locatie.

In de combinatietraining MLT1 & MLA1 leert u de basis over nauwkeurige smeermethoden en olieanalyses. De training helpt u de positieve impact te begrijpen die smeermethoden kunnen hebben op de gezondheid van een machine en de productiviteit van een machinepark. U leert hoe u een bestaand smeerproces kunt transformeren van bescheiden en reactief tot grondig, accuraat en proactief. 

De combinatietraining MLT1 & MLA1 helpt u voor te bereiden op de ICML-certificeringsexamens Machinery Lubrication Technician ™ (MLT1)  of de Machine Lubricant Analyst ™ (MLA1).  Deze combinatietraining behandelt de belangrijke onderwerpen van bemonstering en analyse en omvat praktische mogelijkheden in een operationeel laboratorium voor olie- en vetanalyse. De training stelt ook technologieën vast om het succes van het smeringsprogramma te bewaken, waardoor optimale machinebetrouwbaarheid en fabrieksproductiviteit wordt gewaarborgd.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen staan tijdens de training centraal:
 

  • Onderhoudsstrategieën 
  • Basisprincipes van smering
  • Smeermiddel constructie
  • Prestatie-eigenschappen olie, vet en additieven 
  • Smeermiddelvereisten machines in de praktijk
  • Smeermiddeltoepassing - vet
  • Smeermiddeltoepassing - olie
  • Smeermiddel toestand en contanimatiecontrole
  • Opslag en hantering smeermiddelen
  • Introductie olieanalyse 

De training bevat praktische casestudy's en probleemoplossende activiteiten om u te helpen.

Webinar Combinatietraining MLT1 & MLA1

De combinatietraining MLT1 & MLA1 wordt in samenwerking met AMRRI online door middel van webinars aangeboden. De webinar combinatietraining MLT1 & MLA1 kunt u online volgen vanachter uw computer, tablet of smartphone. U zul de trainer via video en audio zien en horen. Naast het videobeeld ziet u ook PowerPoint slides van de training. Deze lopen synchroon met de gehele presentatie. 

 

De trainingsessies duren elk ongeveer een uur, waarvan 45 minuten instructie en 15 minuten interactie per sessie. Na elke trainingsessie wordt van u als deelnemer verwacht dat u vragen kunt beantwoorden over de inhoud van de betreffende sessie.

 

De combinatietraining MLT1 & MLA1 zal verzorgt worden door een Engelstalige trainer van AMRRI. De trainer wordt bijgestaan door een Nederlandstalige assistent trainer van Re-data Solutions. Mocht u iets niet goed begrijpen of een vraag hebben, dan kan de Nederlandstalige assistent bijspringen om aan u een toelichting te geven. Het trainingmateriaal is Engelstalig. 


Re-data Solutions verzorgt deze training ook bij u op locatie (Nederlandstalig).


Lesdagen en starttijden

De combinatietraining MLT1 & MLA1 zal ongeveer vier dagen in beslag nemen. Als u een sessie mist, maakt u zich geen zorgen. Elke trainingssessie zal worden opgenomen. De trainingsessies zijn gedurende drie maanden na de live uitzending voor u beschikbaar om terug te kijken.


Aanmelden voor Webinar Combinatietraining MLT1 & MLA1

Via onderstaande knop "Meld je nu aan!", kunt u zich aanmelden voor de combinatietraining MLT1 & MLA1. Let op! U wordt doorverwezen naar de website van AMRRI. Op de website van AMRRI kunt u zich aanmelden voor de webinar combinatietraining MLT1 & MLA1. Selecteer de data wanneer u de combinatietraining MLT1 & MLA1 wilt volgen. Vul vervolgens uw gegevens in. N.B. Klik bij betalingsmethode 'Others' aan. De betaling zal via Re-data Solutions lopen. Re-data Solutions zal contact met u opnemen zodra u zich heeft aangemeld voor deze training.  

Organisatie examen (ICML)

De combinatietraining MLT1 & MLA1 helpt u alvast voor te bereiden op de ICML-certificeringsexamens Machinery Lubrication Technician ™ (MLT1) en/of de Machine Lubricant Analyst ™ (MLA1). De examinering wordt gedaan door ICML - "International Council forMachineryLubrication", een onafhankelijk instituut. Geslaagde kandidaten worden door ICML gecertificeerd en ontvangen een certificaat wat wereldwijd wordt erkent. 

ICML heeft bij het ontwikkelen van zijn examenprogramma’s rekening gehouden met de richtlijnen van de Amerikaanse National Commission for Certifying Agencies (NCCA) en voldoet aan de ISO 18436-4 en 18436-5 normen. 


Als u van plan bent een van de ICML-certificeringsexamens af te leggen, vergeet dan niet om u minstens 2 weken voor aanvang van de cursus voor het examen op de website van ICML te registreren.